rEDUvolution: hacer la revolución en la educación

Avui, 2 d’octubre, surt a la venda el nou llibre de la María Acaso, rEDUvolution: hacer la revolución en la educació.

La María Acaso és professora d’Educació Artística a la Universitat Complutense de Madrid i membre del col·lectiu Pedagogies Invisibles.

El seu projecte «Això No és Una Classe», els seus llibres L’educació artística no són manualitats i El llenguatge visual, així com les seves conferències encoratgen als educadors que desitgen portar a la pràctica el canvi de paradigma que l’educació necessita. El seu blog mariaacaso.es és un referent internacional sobre educació disruptiva.

reduvolutionAra publica a l’ediorial Paidós l’últim llibre en el qual ha estat treballant dos anys. rEDUvolution: hacer la revolución en la educació, En ell, Acaso defensa que actualment assistim dia a dia a situacions que fa tan sol uns anys ens haguessin semblat inversemblants i, mentre que tot es transforma, el món de l’educació resta igual, ancorat en un paradigma més proper al segle XIX i a la producció industrial que a les dinàmiques pròpies del segle XXI. I ens parla de fer una revolució educativa (rEDUvolution), executar una transformació real als espais educatius a través de cinc eixos clau:

  • Acceptar que el que ensenyem no és el que els estudiants aprenen.
  • Canviar les dinàmiques de poder.
  • Habitar l’aula.
  • Passar del simulacre a l’experiència.
  • Deixar d’avaluar per passar a investigar

Aquí us deixo el vídeo de promoció del llibre.

[youtube=http://youtu.be/DcoWdXAg-Ao]

Deja una respuesta